Nieuwe tentoonstelling over de scholen op Pernis


Tentoonstelling scholen 2023 4

Sinds het eerste weekend van februari zijn we weer geopend en wel met een verse tentoonstelling: De Scholen op Pernis na 1945!

Tijdens de wintersluiting is er achter de schermen hard gewerkt om op de eerste zaterdag van februari de deuren te kunnen openen met onze nieuwe tentoonstelling. Het onderwerp is de scholen op Pernis na 1945. Natuurlijk zijn er veel schoolfoto's te zien van alle scholen die Pernis rijk (geweest) is.

Want dat zijn er nogal wat. Wat te denken van o.a. de Ringschool, de Dr. de Visserschool, de Plataan, de MAVO, de Bijtelschool, het Waterschip en de Bogerdschool. En dat zijn ze nog niet eens allemaal!

Tentoonstelling scholen 2023 1 1

De tentoonstelling is aangekleed met een klein klasje en een zelfs een stukje schoolplein.

We zijn iedere zaterdagmiddag en de eerste zondagmiddag van iedere maand geopend van 14 tot 17 uur. De toegang is natuurlijk gratis.